Bekarsanız cinsel sağlığınız için kişisel sorumluluk almak önemlidir, ancak aslında bir ortaklık içindeyken özellikle önemlidir. Kimse sen olmanın nasıl bir şey olduğunu bilemez. Kimse size neyin iyi hissettirdiğini, sizi neyin endişelendirdiğini veya neyi merak ettiğinizi bilmiyor.

Cinsel sağlığınız kişisel hijyen gibidir. Kendinize bakmadığınızda, etkilediği ilk kişi sizsiniz. Sonra hayatınızdaki önemli insanları etkilemeye başlar. Seks seven bir birey olarak mutlu ve sağlıklı kalmak için işte solo rutininize dahil edebileceğiniz bazı fikirler.

Mutlu Kalmak İçin Yalnız Aktiviteler

Mastürbasyon, kendi vücudunuzla iletişim halinde kalmanın harika bir yoludur. Bu, bekar ve ortak kişiler için geçerlidir. Vücudunuzu kiminle paylaştığınız önemli değil, günün sonunda vücudunuz size aittir.

Kendinize dokunmak , kendi zevkiniz için sorumluluk almanın harika bir yoludur. Bir partner çok meşgulse veya seks için müsait değilse, mastürbasyon yapabilirsiniz. Yeni bir partner sizi istediğiniz gibi alamazsa, mastürbasyon harika bir çözümdür.

Ellerinizi kullanmak istemiyorsanız, Ultra Bullet gibi yatakta (veya ofiste) tek başına kullanabileceğiniz oldukça etkili oyuncaklar var . İkiniz de soğukkanlı olduğunuz sürece, bir partnerin önünde oyuncak kullanmak da kesinlikle iyidir. Güçlü Womanizer gibi kendinize bir oyuncak kullanmak aslında yeni bir partnere neyi sevdiğinizi göstermenin gerçekten seksi bir yolu olabilir.

Mastürbasyonun doğasında yanlış olan hiçbir şey yoktur. Partnerinizden saklamanız gereken bir sır değil, ifşa etmeniz gereken bir şey de değil. Hayatta kalmanın sağlıklı bir parçası.

Mastürbasyonda yeniyseniz, duşta kendinize dokunmak, kişisel cinsel sağlık için düzenli bir rutin başlatmak için harika bir yoludur. Sadece vücudunuzu sprey altında kontrol edin ve nasıl hissettiğinizi görün. Bunu yapmanın yanlış bir yolu yok.

Meraklı Kalmak İçin Yalnız Aktiviteler

Bazen seks hayatın bayatlıyor. Bu normal. Bir kızgınlığa sıkışmış hissine kapılabilirsiniz. Belki de ilişkinizin hep böyle olup olmayacağını merak ediyorsunuzdur.

Heyecan eksikliği hissediyorsanız, kendi zamanınızda yeni şeyler denemenin zamanı gelmiş olabilir. Yalnız oyun süresiyle seks hayatınızı renklendirmenin birçok kolay yolu var . Yeni deneyimleri merak ederek başlar.

Özünde, cinsel sağlık tamamen arzularınızla bağlantıda kalmakla ilgilidir. Ortaklığınızda tekneyi sallamadan bir şeyler denemek istiyorsanız, solo oyun bunu yapmanın harika bir yoludur. Normalde asla izlemeyeceğiniz bir porno video izleyin. Oyuncak kullanmadan orgazm olmaya çalışın. Vesper vibratörünüzü işe getirin ve halka açık orgazmların sizi açıp açmadığını görün.

Meraklı kalın ve kutunun dışında düşünmeye çalışın. Bir şeyleri tek başınıza deneyerek, o anda duygularınızı durdurmak ve yeniden incelemek kolaydır. Cinsel sağlık, kendinize güven inşa etmekle ilgilidir. Sizi tahrik eden şeylerin peşinden koştuğunuz anlamına gelir. Bu yüzden cesurca yeni şeyler denemekten çekinmeyin ve takip etmezseniz kendinize karşı sert olmayın. Her şey meraklı kalmakla ilgili.

Sağlıklı Kalmak İçin Yalnız Aktiviteler

Düzenli bakımla cinsel sağlığınızın güçlü olmasını sağlayın. Rızayı okuyun ve diğer insanların seks hakkında nasıl konuştuğunu görün. Queer ilişkiler veya tabu konular hakkında bir podcast bulun.

Seks oyuncaklarınızı temizleyin ve Lelo'nuza daha kolay erişim için komodininizi kurun .

Ruh sağlığınıza dikkat etmeyi unutmayın. Kendiniz hakkında iyi hissetmek, seksten zevk almanın habercisidir. Öyleyse ara verin. Arkadaşlarınızla bağlantı kurun. Vücudunuza belirli bir kilometreyi vurmasını veya belirli bir şekilde görünmesini veya birden fazla orgazm olmasını istemeden biraz sevgi verin.

Cinsel sağlığınız zihinsel sağlık ve fiziksel sağlığı içerir. Bekar ya da partner olsanız da , cinsel sağlığınızın kontrolünü tek başınıza ele geçirebilirsiniz .

Öyleyse bu hafta, cinsel sağlığınızla ilgilenmek için programınızdan biraz zaman ayırın: meraklı kalın, vücudunuzu takdir edin ve kimse bakmadığında kendinizi tatmin edin.