Başlamadan Önce Kendini Uyandır

Bazı insanlar için, yarı veya tamamen çıplak almak ve birini ovmak daha hızlı ve kolaydır. Aceleniz olduğunda veya sadece biraz rahatlama ve zevk almak istiyorsanız, bu tamamen mantıklıdır. Ancak daha büyük, daha iyi, daha patlayıcı bir doruk arıyorsanız , biraz yavaşlayın ve önce kendinizi baştan çıkarın.

Seni her zaman açan bir cinsel fantezi hayal edebilirsin. Belki biraz erotik okudunuz - Kindle'ınızda veya çevrimiçi. Sesli porno dinlemek veya video izlemek başkaları için gerçekten heyecan verici olabilir. Sizi ne açarsa açın, çıplak olmadan önce başlayın ve kendinize dokunun. Ne kadar fark yarattığına şaşırabilirsiniz.

Diğer Erojen Bölgelere Aynı Anda Dokunun

Diğer Erojen Bölgelere Aynı Anda Dokununİnmek istediğinizde, klitinize dokunarak neyin işe yaradığına odaklanmak caziptir. Tabii ki, kesinlikle bunu yapmalısınız, ama anı çizmek ve zevkinizi arttırmak istiyorsanız, vücudunuzun diğer kısımlarına da ekstra sevgi verin.

Meme uçlarınızı felç edin veya sıkın.

Ellerinizi gövdenize yukarı aşağı hareket ettirin.

Partnerinizden size parmak atmasını, meme uçlarınıza dokunmasını veya ellerini yukarı ve aşağı vücudunuzdan çalıştırmasını isteyin.

Vücudunuzun geri kalanında cinsel uyarımı artırarak, beyninize (ve klitinize!) İyi şeylerin geldiğini gösteren bir sinyal gönderirsiniz. (Hayır, bu kelime için özür dileriz.)

Klitoral Davranıza Odaklanın

Klitoral başlık, klitorisinizi bir penis üzerindeki sünnet derisine benzer bir şekilde koruyarak klitinizi kaplar . Klitinizle doğrudan temasın bir süre sonra ezici veya hatta acı verici olduğunu fark ederseniz, klitoral kaputunuz bir orgazm için en iyi arkadaşınız olabilir.

Bazı insanlar, başlıklarını okşayarak zevklerini uzatmaya yardımcı olur ve vücutlarına orgazm oluşturmak için zaman tanır. Ayrıca, klitorinizle doğrudan temas kurmak yerine klitoral davlumbazınızı uyararak daha güçlü stimülasyonu daha uzun ve orgazm daha sık uygulayabileceğinizi keşfedebilirsiniz. Bu, klitoral orgazmların bir süre sonra ağrılı hale gelmesi durumunda özellikle doğru olabilir.

Vibratör Kullanın

Vibratör KullanınTabii ki size bu ipucunu vereceğiz, özellikle kurtulmak için çoğunlukla parmaklarını ve ellerini kullanan insanlar için. Manuel mastürbasyonda yanlış bir şey yok, ancak orgazmlarınızın sayısını ve yoğunluğunu artırmak istiyorsanız , bir vibratör yardımcı olabilir.

Parmak vibratörleri, parmaklarınızın ve elinizin bir uzantısı olarak çalışan vücudunuzla yakın temas halinde kalmanızı sağlar.

Değnek masajı, bazıları için hemen zevklerini artıran ciddi bir vızıltı ve stimülasyon getirir.

Palmiye masajları, farklı bir orgazm türü için, duyu yaymak vulvana karşı oturur.

Herkes için çalışan tek bir vibratör yok, bu yüzden alışveriş yapın ve bir tane satın almadan önce ne kadar hissi istediğinizi düşünün.

Birden Fazla Zevk Birleştirin

Bu ipucu diğer erojen bölgelerinize dokunmanın ötesine geçer. Birden fazla seks oyuncakları kullanabilir veya klitorisini inerken bir partnerle deneyebilirsiniz. Fikir, daha büyük, daha iyi bir orgazm için birçok hazzı tek bir anda birleştirmektir.

Bir yapay penis kullanın, kendiniz parmaklayın veya klitorinizi inerken veya bir vibratör kullanırken bir partnerin sizi parmaklandırmasını isteyin.

Klitorisinize odaklanırken bir popo fişi takın veya anal stimülasyon için boncuklar kullanın .

Bir partnerle cinsel ilişki sırasında - vajinal veya anal - vibratörünüzü alın ve klitinizin yoğunluğunu artırın.