Bu yüzden, korse kesinlikle cesur Bayan Bettie Page ve ufacık minik belinin pin-up modelleme dünyasını ele geçirmesinden önce vardı, ancak korseler konusu ortaya çıktığında kesinlikle akla geliyor! Google'a 'Bettie Page + Korseler' yazın, 'görüntüler'e basın ve bugün bahsettiğimiz özel iç çamaşırı giysisini sallayan kızımızın yüzlerce muhteşem fotoğrafını bulacaksınız.

KORSE NEDİR?

Tanım olarak, korse bazen bel antrenörü veya cincher olarak bilinen bir iç çamaşır türüdür. Genellikle bel ve üst vücut üzerine bir dereceye kadar giyilen bir korse genellikle dikilmiş sağlam bir malzemeden dikey şeritler olan yumuşak bir kumaştan oluşur. Günümüzde bu malzeme genellikle plastik veya çeliktir, ancak tarihsel olarak balina kemiği, fildişi ve ahşap kullanılmıştır. . Çoğu korseler arkaya bağlanır veya yerine sabitlemek için kanca ve göz kapakları kullanır.

Bir korse, çok basit bir şekilde, vücudu şekillendirmektir. 1500'lerde İtalya'da ortaya çıkan, şık, ince bir fiziğin ya da daha da önemlisi, çarpıcı bir şekilde kıvrımlı bir yanılsama yaratmak isteyen insanlar tarafından giyildiler (ve hala giyildiler). Kum saatini düşün! Gerçek olalım, küçük bir bel, tam kalçalar ve itilmiş göğüsler, çoğumuz için aranan bir siluet. Güzel haberler? Kendinizi bir korse ile bağlayarak, bu pin-up görünümü kesinlikle mümkündür.

UYGUN KORSE BAĞLANTISI

Birçok kişi, korselerin doğal bel büyüklüğünüze kıyasla doğal olarak küçük olması için belinizi sıkması gerektiğini düşünüyor. Bununla birlikte, bu tür korse uyumu, iyi bir zaman eğitimi ve bu uyum için çalışmak için zaman harcamıyorsanız vücudunuza gerçekten zarar verebilir. Bu aynı zamanda korselerden ziyade bel eğitmenleri ile ve sıklıkla korseler giyen kişiler tarafından yapılır.

İdeal korse doğal belinizin kenarından 4 inç daha küçük olmalıdır. 

Dürüstçe ölçün , çok fazla sıkmayı veya çok gevşek ölçmeyi denemeyin. 

Korse başlangıçta biraz rahatlamışsa, panik yapmayın - bu şekilde uyması gerekiyor! 

Zamanla, sıkı geçme ve korse vücudunuzun etrafında nasıl kıvrıldığı konusunda daha rahat olacaksınız.

İyi, rahat, dürüst bir ölçüm bulun ve ideal korse boyutunuzu bulmak için ondan 4 inç çıkarın!

BİR KORSE ANATOMİSİ

Bunun sadece genel bir rehber olduğunu unutmayın! Orada birçok korseler, bel eğitmenleri ve cinchers var ve tüm korseler aynı özelliklere sahip olmayacak.

Kemikler (Boning): Bunlar, korse boyunca düz, destekleyici şeklini korumaya yardımcı olan çelik veya diğer metal desteklerdir. Kemik tipik olarak duruşa yardımcı olmak için sırt boyunca düzdür ve eğrileri vurgulamak ve büst ve kalçalara rahatça oturması için korse önünden aşağı doğru kıvrılmıştır.  

Busk (döngüler / kancalar olarak da adlandırılır): Busk , bir korse önündeki, bir korse çok sıkı hale gelirse veya kolayca çıkarmanız gerektiğinde hızlı ve kolay bir şekilde çıkarılmasını sağlayan klipslerden oluşur.

Büstiyer: Üst orta diafayı sıkarak ve belini şekillendirerek büstü yukarı itmek için form uydurma bir iç çamaşırı parçası. Bustiers korselerden farklıdır, ancak çok benzer bir şekilde hareket ederler. Normalde çelik veya metal kemik içermezler, ancak benzer şekilde hareket eden dikiş ve takviyeleri vardır. 

Korse: Belin küçüklüğünü ve kalça genişliğini vurgulamak için gövdeyi ve belini kum saati şeklinde tutmak için bir giysi.

Corselette: Bir corselette, destekleyici bir sütyen içeren bir korse ile korse benzeri bir gromet paneli ve şeritler içeren her türlü iç çamaşırı bodysuitine kadar birkaç farklı giysi türü olabilir.

Grometler: Şeritleri yerinde tutan ve kullanıcının korseyi istenilen şekilde ayarlamasına yardımcı olan metal halkalar. 

KORSE STİLLERİ

Korselerin iki ana stili alt ve üst bindirmelerdir. Bir bel altı, bir bel antrenörüne benzer - göğüslerinizin altında başlar ve kalçalarınızın hemen üzerinde biter. Bunlar genellikle vücudunuza bir kum saati şekli vermek için bir bluzun üzerine veya giysilerin altına bir açıklama parçası olarak giyilebilir. Ne yazık ki, korse üstünden düşen daha büyük göğüsleri olan kadınlar için underbusts her zaman gurur verici değildir.

Overbust korseler tüm vücut ve meme tiplerine gurur veriyor! Üst kısım memelere bolca destek verirken aynı zamanda seksi görünmelerini sağlar.

Bu Straplez Kemikli Korse klasik ve zarif bir korse görünümüdür. Bu seksi parça, 3X / 4X'e kadar küçük boyutlarda gelir ve korse hafif ve nefes alabilen kumaşa karışan muhteşem siyah kemiklere sahiptir.

Ürün fotoğraflarında gösterildiği gibi, bu korse hem destek hem de cinsel çekicilik için çeşitli vücut tipleri üzerinde çalışır. Altı çıkarılabilir jartiyer klipsiyle birlikte gelir, böylece çoraplarla veya kendi başına giyilebilir. Ayrıca, şeyler çok buharlaşırsa kolayca çıkarılması için ön tarafta bir fermuar ve figürünüzü düzleştirmek için muhteşem bir bağcıklı. Daha fazla busty kadın için ek destek için çıkarılabilir spagetti kayışları dahildir. 

Ebony Alacakaranlık Büstiyer & Thong tam bir korse değil, büstiye ve korseler kuzenleri gibidirler. Bu parça, gerçekten seksi bir uyum için eğri arttırıcı bir kesim ve şeffaf, siyah dantele sahiptir. 

Abanoz alacakaranlık büstiyer & tanga

Arkada, herkesin mükemmel uyumunu bulabilmesi için üç farklı boyutta kanca ve göz kapağı bulunur. Büstiyer ayrıca kıyafeti tamamlamak için sevimli bir eşleşen tanga ile birlikte gelir. Ek bir bonus olarak, dantel esnektir, kıvrımlı bir siluet oluştururken sizi rahat tutar. Bu parça küçük boyutta 3X / 4X boyutlarında mevcuttur.

Siyah Dantel Yerleşimi Büstiyer ve G-string detaylandırma sevimli, dantel adını alır. Tipik bir korse arkasına sahip değildir, ancak hafif dantelli malzeme figürünüze yumuşak bir uyum sağlar. Eğrilerinizi aşırı vurgulamaz, aksine doğal olarak onlara iltifat eder. Jartiyer seksi bir çift uyluk çorabına takmak için mükemmeldir .

Çiçekli Korse

Parça çeşitli boyutlarda gelir ve eşleşen bir g-string ile birlikte gelir. Siyah Dantel Kaplama Büstiyer dört farklı renkte (pembe, siyah, kırmızı ve mavi) gelir ve parçanın rengiyle eşleşen kemiklere sahiptir.