Yeterli” Ne Demeyi Tanımlayın

“Yeterli” Ne Demeyi Tanımlayın Zevkle karşılamak zorunda olduğunuz minimum (veya maksimum) standart yoktur. Kimse sahip olduğunuz orgazm sayısı konusunda sizi sınıflandıramaz. Daha fazlasını istediğini veya yeterli olmadığını söylediğinde ne demek istediğine karar ver. Daha iyi orgazm mı istiyorsun? Cinsel zevk için daha fazla zaman? Birden fazla orgazm olmasını denemek ister misiniz? Kararınız ne olursa olsun iyidir, ancak kendinize keyfi bir sayı veya ne zaman olması gerektiği konusunda çok fazla baskı uygulamayın. Stres nadiren orgazm olmanızı sağlar.

Miktar Üzerinden Kaliteye Odaklanın

Bazen daha fazla orgazm istediğimize karar veririz çünkü sahip olduğumuz orgazmlar çok hızlı, geçici veya istediğimiz gibi değil. Daha fazlasına giden yol üzerindeyken, şimdi hissettiğiniz hazzın kalitesine odaklanın. Belki bu zamanınızı almak ve yavaşlamak gerekecektir. Vücudunuz üzerinde çalışırken aklınızı açmak için porno veya erotik flim eklemek anlamına gelebilir. Belki de ekstra bir his eklemek için eğlenceye bir seks oyuncağı veya partneri getiriyorsunuz. Daha iyi orgazmlara ihtiyacınız olan her şey daha fazla orgazma da yol açabilir.

Bir seks oyuncak deneyin

Bir seks oyuncak deneyin. Tamam, tüm bunlar harika görünüyor, ama gerçekten istediğiniz şey DAHA fazla orgazm. Güzel olsa iyi olur, ama sayıyı önemsiyorsun. Ortak seks sırasında genellikle elinizi almak veya orgazm yapmak için kullanıyorsanız, şimdi yeni bir seks oyuncağı deneme zamanı gelmiş olabilir. Sizin için neyin işe yaradığı, hangi hislerden hoşlandığınıza bağlıdır. Klitoral orgazmları seviyorsanız, bir vibratör tam olarak ihtiyacınız olan şey olabilir . Orijinal Sihirli Değnek, Womanizer, Satisfyer ve daha fazlasının ürünleri gibi çoklu orgazmlarla bilinir! Eğer penetrasyon, anal veya vajinal, sizi çıkarırsa, bir yapay penis veya takılabilir vibratör düşünün. Sizi gerçekten neyin engellediğine odaklanın ve o bölgeyi hedefleyen bir oyuncak bulun.

Elinizi Kullanın

Tüm orgazmlarınız için seks oyuncakları kullanıyor musunuz? Temel konulara dönüp orgazm bölümünüzü artırmak için elinizi kullanma zamanı gelmiş olabilir. Evet, başarmaları daha uzun sürecek, ancak bazen vücudunuzun gerçekten cinsel ihtiyacı olan fantazi ürünleri olabilir. Eğer sadık bir partneriniz yoksa, bunun yerine elinizi yağlayın. Orada yapay penis ve vibratör sevenler için, parmaklarınızın bir kez zevkinizi kontrol etmesine izin verin. Vücudunuzun elinizin ne yaptığını yakalaması biraz zaman alabilir, ancak aynı zamanda size can atmanız için yeni bir şey  verebilir.

Kendinize Zaman Verin

Kendinize Zaman Verin Bu birkaç şekilde yorumlanabilir, ancak bununla başlayalım: Hayatınızda daha fazla cinsel zevk için yer açın. Daha fazla orgazm istiyorsanız, bunları deneyimlemek için kendinize zaman vermeniz gerekir. Bu, mastürbasyon ve / veya eşleştirilmiş seks için daha fazla zaman anlamına gelir. Haftada bir kez sadece kendiniz veya bir eşinizle seks yapıyorsanız, bunu haftada iki kez artırın. Sadece bir saat boyunca samimi olursanız, Sizinle, elinizle, seks oyuncağınızla ve / veya bir eşinizle yatakta tembel bir hafta sonu planlayın ve ne olduğunu görün. Kendinize lüksün ve özgürlüğün zevkinize odaklanmasına izin verin.

Hepimiz yoğun yaşamlara öncülük ettiğimizden, bu kulağa olduğundan daha kolay gelebilir. Eşinizle mastürbasyon zamanı veya yakınlık planlamaktan korkmayın. zevki bir öncelik haline getiriyorsunuz. Bazılarımız için, onu yazıp bir takvime koymazsak , olmayacak. Buna sahip olmak istediğimiz orgazm ve seks de var.

Sonuç

Daha fazla orgazm ve daha fazla zevk arayışında yapabileceğiniz en kötü şey, kendinizi bu konuda streslendirmektir. Performans kaygısı ile birlikte gelen baskıya ihtiyacınız yoktur . Neyin iyi hissettirdiğine ve nasıl uyandırıldığınıza odaklanın. Oradan, orgazm akarsa, harika. Ancak değilse, kendinizle veya bir partnerle iyi vakit geçirebilirsiniz. Orgazm eksikliği, süreç boyunca zevk aldığınız sürece başarısız olmaz.