Konuşmak için Doğru Zamanı Bulun

Konuşmak için Doğru Zamanı BulunAklınızdakilere atlamak kolaydır, partnerinizin dinlemeye hazır olup olmadığına bakılmaksızın, İlişki koçu Sara Russell , işleri yavaşlatmanızı önerir. “Birbiriyle check-in yapın. Şimdi konuşmak için iyi bir zaman mı? Ne kadar önemli? Ne kadar sürer? İnsanlara araba kullanmak yerine sohbetlere katılma şansı verin. Herkese merkezleme ve hazırlık şansı veriyor. ”

Aslında Dinle

İletişim sadece söylediklerinizle ilgili değildir. Partnerinizi de dinlemekle ilgilidir. Aşkın evlilik terapisti ve kurucu ortağı Dr. Carolina Pataky, “Eşinizin ilişkinizde duyulduğunu, takdir edildiğini ve desteklendiğini hissetmesini istiyorsunuz ve bunu yapabilmek için bakış açılarını anlamanız gerekiyor” diyor. Keşif Enstitüsü . “Yanıtınızın ne olabileceğini otomatik olarak atlamadan veya düşünmeden partnerinizin hikayesini dinleyin. Bunu yaparken hayati bilgileri kaçırabilirsiniz ve partnerinizi duyulmamış hissedebilir ve sanki kim oldukları ile ilgilenmiyormuş gibi hissedebilirsiniz. ”

Sorumluluk almak

Sorumluluk almakİletişim sorunları nadiren tek taraflıdır. Dr.Pataky'e göre, yanlış yaptığınız yere sahip olmak sürecin önemli bir parçası. “İletişimdeki rolünüzün sorumluluğunu almalı ve rahatsız edici ve korkutucu olsa bile yakınlığı kucaklamanın yollarını bulmalısınız. Duygusal mesafeyi yaratmadaki rolünüzün sorumluluğunu alarak kendinize ve eşinize yeni ve çok daha tatmin edici bir şekilde bağlanabilirsiniz. ”

Duygularınızı Paylaşın

Dr. Pataky, “İlişkinizdeki ihtiyaçlarınızı ve isteklerinizi bildiğinizden ve bunları partnerinize açıkça ifade ettiğinizden emin olun” diyor. “Yargısız olmak istiyor ve“ Üzgün ​​hissediyorum ”gibi cümleler kullanmak istemiyorsun,“ Beni üzüyorsun. ” Eşinizi eylemleri için suçlamıyorsunuz ya da duygularınızı tahmin etmeleri için yer bırakmıyorsunuz. Eşinizin dünyanıza girmesine izin vermek ve gözlemlerinizi, düşüncelerinizi ve görüşlerinizi bildirmelerini istiyorsunuz. İlişkinizde dürüstlük, cesaret ve kırılganlık uygulamak güçlü bir afrodizyak olabilir. ”

Eşinize Odaklanın

Eşinize OdaklanınBeden dili iletişimin büyük bir bileşenidir. Sözlerin önemli ama vücudun da konuşuyor. “İletişim kurduğunuz kişiye bakın,” diyor Let's All Flourish'in kurucusu sağlık ve sağlıklı yaşam koçu Leslie Shull . “Bu birkaç anlama geliyor. Yaptıklarınızı yere koyun, yüzleşin ve gözlerine bakın. Rahatlayarak, ellerinizi kucağınıza katlayarak, rahatça geriye yaslanarak, kişinin kendileri için zamanınız olduğunu bilmesini ve onlarla konuşmak istemesini sağlayarak tüm vücudunuzla iletişim kurun. ”

Partnerinizin Ne İstiyor?

Hiç partnerinize havalandınız mı, ama tek yaptıkları istemediğiniz bin çözüm önermek miydi? Muhtemelen onlara da yaptın. Shull, içeri girmeden önce sormayı söylüyor. “İki sentinizle içeri girmeden önce, önce izin isteyin. Fikrinizi isteyip istemediklerini sorun. Fikir mi arayıp aramadıklarını veya sadece tahliye etmek isteyip istemediklerini sorun. Birini tüm fikirlerinizle karıştırmak oldukça kolaydır ve daha sonra havalandırma yapan kişi unutulduğunuz şeylerle emilir. Konuştuğunuz kişinin bunun gerçekleşmeyeceğinden çok dikkatli olun. ”

Ne istiyorsan sor

Ne istiyorsan sorİyi iletişim iki yönlü bir caddedir ve bazen tam olarak ne istediğinizi sormanız gerekir Russell. “Çoğumuz eşimize bir istekle yaklaşmadan önce iç müzakere yapıyoruz. Neyin makul hissettiğine karar veriyoruz ve hemfikir olacaklarını varsayarak çözümümüzü ortağımıza sunuyoruz. Sorun şu ki, genellikle olan bu değil. Bir karşı öneriyle geri dönüyorlar, bizi daha düşük, genellikle memnuniyetsizlik noktasına kadar müzakere ediyorlar. Ne elde edebileceğinizi veya ne hak ettiğinizi düşündüğünüzü sormak yerine, gerçekte ne istediğinizi sorun. ”

Eşinizin Sözlerini Onlara Yansıtın

İlişki uzmanı ve Zivadream'in kurucusu Lynell Ross'a göre, sadece eşinizi duymakla kalmayıp aynı zamanda onları anladığınızı göstermenin en kolay yolu bunu geri söylemektir . “Eşiniz sizinle bir şey paylaştığında, söylediklerini veya en azından bir kısmını tekrarlayın, böylece anladığınızı bilmelerini sağlayın. Bu yansıtma olarak bilinir ve insanları kendileri hakkında daha iyi hissettirir. Bu işe yarıyor çünkü partnerinize daha derin bir düzeyde bakılmasını sağlıyor. ”

Daha Derin Sorular Sorun

Daha Derin Sorular SorunOrtağınıza gerçekten anlamak istediğinizi gösterin ve önemli sorular sorarak Ross'a tavsiyelerde bulunun. ““ Bana bunun hakkında daha fazla bilgi ver ”veya“ Bana toplantınız hakkında bilgi verin ”gibi ifadeler kullanabilirsiniz. Onlara nasıl hissettiklerini sorarsanız ve “İyi” diye yanıtlarlarsa, daha iyi bir iletişim açmak için başka bir yolla tekrar sorabilirsiniz, örneğin “Biraz aşağı görünüyorsunuz. Ne oluyor?" Eşinizi ne kadar iyi tanırsanız, sizi o kadar çok anlamak isteyecektir. Soru sormak, kötü iletişimin ana nedeni olan yanlış anlamaların ve yanlış algılamaların giderilmesine de yardımcı olur. ”

Sonuç

Daha iyi iletişim mevcut ilişkinizi veya gelecekteki ilişkinizi geliştiriyor olsun, öğrenmek önemli bir beceridir. Düşüncelerinizi ve duygularınızı nasıl paylaşacağınızı öğrenmek hayatın tüm yönlerine, hatta seksi parçalara kadar uzanır. Eşinize daha yakın olmak veya seks oyuncakları birlikte kullanmanızı önermek için bu becerileri kullanın . Her iki durumda da, istediğiniz şeyden daha fazlasını elde edeceksiniz!