Kurulmuş İlişkiler İçin Daha Zor Olabilir

eski partner veya eşiniz ile fantazilerinizi paylaşmanız İçin Daha Zor Olabilir, Cinsel fantezilerinizi yeni bir partnerle güvenmenin uzun vadeli bir partnerden daha zor olabileceğini daha kolaydır “Yeni bir ilişkiniz olduğunda, hâlâ o“ keşif aşaması nedir?  "Ne istersin?" ama daha çok yerleştikçe, rahat bir alana düşebilirsiniz, bu yüzden bir fantezi getirmek için sinir bozucu olabilir. ”

Daha zor olduğu için imkansız olduğu anlamına gelmez. Gilbert konuşmaya “Hey, bu fantazim var ve bunun dışında olmanı çok isterim” gibi bir şeyle başlamayı önerir. Ayrıca, güvenliği göz önünde bulundurun ve gerekirse dışarıdan yardım alın. “Belirli bir şeyse ve planlamak istiyorsanız, üçüncü taraf olarak hareket edebilen ve herkesin kendini güvende hissetmesi ve kendini köşeye sıkıştırmaması için seks terapistleri ve kolaylaştırıcıları var.”

Evet / Hayır / Belki Listesi Kullanın

Evet / Hayır / Belki Listesi Kullanın Büyük bir cinsel fanteziyi bulanıklaştırmak çok korkutucu olabilir. Bunun yerine, sertifikalı seks koçu Fantazi Marketim bir liste kullanmasını ve birlikte paylaşılması için bir etkinlik olmasını tavsiye eder. Evet / Hayır / Belki de karışıklıkları araştıran insanlar için yaygındır, ancak bunları Fantazimarketim gibi sitelerde de bulabilirsiniz .

İki kopyasını çıkaran, ayrı ayrı tamamlayan ve daha sonra birlikte konuşan çiftlerim var” diyor. “Fantasy için F olarak işaretlemeyi seçebilirler. Bazıları için F'yi işaretlerler, çünkü fantaziyi açtıkları şeyler olarak görürler, ancak yapabileceklerini ya da yapmaları gerektiğini düşünmezler ya da eşleri yarasadan hemen evet diyorlarsa onları yargılayabilirler. Diğerleri bunu yapmak istedikleri bir şey olarak görürler, ancak deneme fırsatı bulamamışlardır. Bunları eşinizle birlikte gözden geçirin ve kendileri için hangilerinin olduğunu açıklığa kavuşturmasını isteyin, ya da tam tersi. ”

Dışarıdan Yardım Alın

Dışarıdan Yardım Alın Arkadaşlık koçu gibi kişilerden, cinsel fantezileri araştırmak ve iletmek için dışarıdan yardım aramanın daha iyi olduğunu söylüyor. “Neredeyse her tür cinsel fantezi yetişkin web sitelerinde gösterilebilir ve forumlarda veya sosyal medyada paylaşılabilir. Bu siteleri keşfedin ve partnerinizle fantezilerinizi keşfetmenin yeni ve pratik yollarını bulabilirsiniz. Ayrıca, aklınızdakiler hakkında bir fikir vermek ve kendi yaratıcılıklarını teşvik etmek için siteleri eşinizle paylaşabilirsiniz. ”

özellikle çoğumuz bu şeyler hakkında nasıl konuşulacağını bilmek için yeterince seks eğitimi almadığımız için. “Sıklıkla romantizm romanları okumanızı tavsiye ederim. En büyük kurgu türü ve gerçekten herkes için bir şey var. Romantizm yazarları bizim kadar çeşitlidir, bu yüzden heteroseksüel, LGBT, kink, bilim-kurgu, doğaüstü veya tarihe girerseniz, sevebileceğiniz bir yazar vardır. Kurgu okumak hayal gücünüz için iyidir ve yatakta neyi sevdiğinizden emin değilseniz, fantezileri hayata geçirebilir . ”

Dürüst Olmak İçin Kendinize İzin Verin

Dürüst Olmak İçin Kendinize İzin Verin, Biz her zaman işitmeyi veya hayır demeyi bilmiyoruz.  hiç de öyle olmadığında kendimizi reddetmek gibi hissedebilir, diyor. “Çoğu zaman insanlar istediklerini iletmekten korkarlar çünkü zor Hayır'dan korkarlar ve Hayır'ın eşit olduğu konusunda sosyalleştik” seni sevmiyorum. ” Cinsel durumlarda hayır, aslında korktuğum, daha önce denedim ve başarısız oldum / canım / eşimin vermediği veya umursamadığı ya da bu konuda travma yaşadığım anlamına gelemez. ”

Bennett ayrıca, cinsel fantezilerimiz hakkında onları nasıl iletişim kurduğumuzu etkileyen ne düşüneceğimizi de bilmediğimize dikkat çekiyor. “Birçok insan fantezilerinin garip veya ahlaksız olduğunu düşünmek için şartlandırıldı. Bu yüzden onlar hakkında dürüstçe konuşmak istemiyorlar. Her bir fanteziyi gerçekten takip etmeseniz bile, en azından onları yargılamadan birbirinizle tartışabileceğiniz bir atmosfer yaratın. ”

Tüm Fanteziler Deneyimli Olmaz

Üçüncüsü pek çok şey olabilir. Örneğin, iki erkek tarafından ibadet edilmeyi veya bir seks partisini kurmayı hayal ediyorsunuz, ancak tek eşli bir ilişkiniz var ve bu sözleşmeyi değiştirmek gibi bir niyetiniz yok. Aklınızda bununla nasıl oynarsınız? Mastürbasyon yaptığınızda veya porno izlediğinizde düşündüğünüz şey bu mu? Eşinizle bu çete patlama sahnesini oynadığınızı hayal etmek veya gerçek hayatta hiç yapma niyetiniz olmasa bile bunu yapmanın ne kadar sıcak olacağını hayal etmek için partnerinizle kirli konuşmayı kullanabilir misiniz? Fantezilerin aklınızda kalmasına izin vermek sorun değil. Özellikle bu fanteziler güvenli, aklı başında veya rızaya uygun değilse. ”

Sonuç

Cinsel bir fanteziyi itiraf etmek ruhunuzu barikat gibi hissedebilir. Şimdilik kendinize saklamak daha güvenli olabilir. Cinsel isteklerinizi kendi başınıza keşfetmek harika bir başlangıçtır. Eşinizle konuşmaya hazır olduğunuzda, farkında olduğunuzdan daha fazla seçeneğiniz olduğunu unutmayın; sizinle paylaşmak için birkaç şeyleri olabilir.