Vücudunuzun çok önemli bir kısmında hasar veya yaralanma konusunda endişelenmeden penisinizin boyutunu artırabilir misiniz? Tabi ki yapabilirsin. Penis pompaları gibi yöntemler size çok daha az risk ve daha fazla zevk ile ekstra uzunluk ve çevre sağlar. Hastaneye gitmeden nasıl daha büyük bir penis alacağınız ve bedeninizden bağımsız olarak nasıl daha iyi seks yapacağınıza dair bir ipucu.

Penis Pompası Kullan

Penis Pompası Kullan Güvenli ve şaşırtıcı hissettiren bir boyut geliştirme için bir penis pompası deneyin. Yeni başlayanlar için Beginners Basic Penis Pompası ile başlayın ve daha fazlasına hazır olduğunuzda daha gelişmiş seçeneklere geçin. Penis pompaları, penisinize daha fazla kan çekmek için emiş gücü kullanır. Kendi vücudunuzdan daha güçlü bir kuvvet kullandığınız için, normalde olduğundan daha kalın ve daha uzun bir penise sahip olursunuz. Daha büyük ereksiyonunuzu mümkün olduğunca uzun süre korumak için bir horoz halkası ile eşleştirin. Penis pompaları genellikle güvenli olmakla birlikte, tamamen risksiz dir. Basıncın ağrılı hale gelmesi durumunda yalnızca emniyet valfi bulunan bir pompa kullanın. Ayrıca, ağrılı sürtünmeyi önlemek için penise ve pompaya yağ uygulamayı unutmayın.

Penis Uzatıcı Giyin

Eğer olduğunuzda boyut geliştirme arayan kullanımı ve ortadan kaldırır vücudunuza tüm riskleri için basit bir penis uzatıcı deneyin. Birkaç dakika içinde birkaç inç büyümenin en basit, en hızlı ve en güvenli yoludur. İstediğiniz uzunluğu sağlamak için değiştirilebilen bir uzatma parçası arayın. Ve gerçek çevreniz hakkında gerçek olun, böylece uygun olanı bulun. Rahat tutmak için ereksiyonunuzda, genişleticinin altında yağ kullanın. Boşalmadan önce erişilemeyeceği için partnerinize girmeden önce uçta yağ kullanmanız gerekebilir. İşiniz bittiğinde, çıkarın, temizleyin ve doğal boyutunuza geri döndünüz - ancak partneriniz ekstra inç avantajından faydalandı.

Penis Uzatıcı Kılıf

İçi boş bir kayış deneyin,Belki de erektil disfonksiyon veya mikropenis gibi ciddi derecede küçük bir boyutla uğraşıyorsunuz . Dünyadaki tüm penis pompaları ve uzantıları size yardımcı olamaz. İçi boş bir kayış aramanın zamanı gelmiş olabilir. Bu bir kayış kayışına uyan içi boş bir yapay penis. Penisiniz açıklığın içine oturur ve anında birden fazla inç ekler. Partneriniz istediği cinsiyeti alır ve istediğiniz eylemi alırsınız. Bu yöntemin anahtarı, koşum takımının rahatça oturduğundan ve seks sırasında kalçalarınızın veya bacaklarınızın etrafına ağrı veya rahatsız edici sürtünme ile uğraşmadığınızdan emin olmaktır. Ayarlanabilir kayış kemerleri veya iç çamaşırı gibi boyutlarda çekme tarzı arayın.

Penisiniz dışında her şeye odaklanın

Popüler inanışın aksine, cinsel ilişki, kurtulmanın, eşinizi harika hissettirmenin ve harika seks yapmanın tek yolu değildir . Boyut gerçekten sizin için bir sorunsa ve tatmin edici bir seks yapmanızı engelliyorsa, penisinizi seks denkleminde daha az önemli hale getirin. Başka şeylere odaklanın. Ne gibi?

Oral Seks

Parmak

Seks oyuncakları

Sapıkça fanteziler

Küfürlü konuşmak

Rol yapma

Şehvetli masaj

Seks tüm vücut deneyimidir . Bu sadece sikinle ilgili değil. Eğer seks ile ilgili her şeyi gerçekten iyi yaparsanız, eşiniz ne kadar büyük (ya da değil) olduğunuzu umursamaz. Eşiniz ve kendiniz için farklı zevk formlarını keşfedin ve ne kadar uzun ve kalın olduğunuzu düşünmeyin.

Sonuç

Penisinizin büyüklüğü sizi harika bir cinsel yaşamdan zevk almazsa, ameliyatlara, traksiyon cihazlarına veya yaralanmaya neden olabilecek haplara ihtiyacınız yoktur. Penis pompaları gibi  yöntemler, istediğiniz cinsiyeti elde etmek için ihtiyacınız olan ekstra boyutu sağlar. Ekstra gadget'lar çekmek ve geliştirmeler olmadan seks yapmak istemiyorsanız, eşinizle cinsel zevk yaşayabileceğiniz diğer tüm yollara odaklanın. Bunu yaptığınızda, aklınızdaki son şey penisinizin ne kadar büyük olduğu veya olmadığı olacaktır.